Unibet sportfogadás bónusz

A 2010-es világbajnokság döntője volt az első játék, amit Jessica figyelte, mivel férje 11 hónapja elhunyt, 26 éves korában. Tíz hónapig nézte az anyjával, Mariával és lányával, Martinával a televízióban. . Amit követett, több, mint egy cél, Iniesta feltárja mindegyikük számára. Sant Joan Despíban napsütötte, mivel hat évvel később elmagyarázza, hogy ez a Unibet pillanat húzta őt „sötét helyről”.

Lehet, hogy Iniesta nem volt ott, és ennek a célnak a nélkül nem tudja, hol most már. Talán nem itt van a Barcelona edzőterületén, a világ egyik leghíresebb futballosa. Az utolsó előtti éjszaka későn, mindenki alszik, csendben kinyitotta az ajtót, és anélkül, hogy elhagyta volna a szállodát, elindult egy futásra. A folyosókon elindult, amíg meg nem hitte, hogy ezt megteheti.Az összes verseny, amelyen a 4-es múltban dolgoznak, ígérte, hogy Unibet rendben lesz, még akkor is, ha azt hitték, hogy nem lesz. Most már – sérülékeny volt, de kész volt.

Ez több volt, mint az Iniesta izmai; ez volt az elméje. A Newton várakozás biztonsága eltakarta az elkövetkező hónapok bizonytalanságát és szenvedését. 2009-ben megnyerte az Európai Kupát és a következő nyáron a világbajnokságot. Az életének legjobb éve lett volna; ehelyett a legnehezebb volt. A két cím között szenvedett. – Nem pontosan a depresszió, nem betegség, nem igazán, hanem egy nyugtalanság – Unibet sportfogadás bónusz mondja a mai napon megjelent The Artist könyvében. “Olyan volt, mintha semmi sem volt helyes.” Facebook Twitter Pinterest André Iniesta ünnepli a Unibet győztes gólt a 2010-es világbajnokság döntőjében Hollandiában.

Iniesta játszotta a 2009-es végső sérültet, figyelmeztetett, hogy nem lő. A szezon előtti időszakban, még mindig nem illik, Carles Puyol híreket adott: barátja, Jarque, Espanyol kapitánya meghalt. A hatás mély, a test és az elme szenvedett együtt. A tesztek nem mutattak semmilyen konkrét fizikailag, de Iniesta nem tudta befejezni az üléseket, Pep Guardiola elmondta neki, hogy járjon, amikor szüksége volt rá, amit gyakran csinált. Azt várták, Guardiola mondta, és a várakozás folytatódott. Amikor Iniesta játszott, nem volt ugyanaz, és áprilisban újabb sérülés történt. A világbajnokság, a megvilágítás, amit keresett, kockáztatta, hogy eltűnik.

Iniesta azt mondja, úgy érezte, mintha „szabadon” lenne. Nem tudott továbblépni a klub orvosaihoz, szakmai pszichológiai kezelést keresve.Ha ezt megteszi, különösen a sportban megbélyegezhet, azt mondja: „Ha segítségre van szüksége, akkor meg kell Unibet keresnie: néha szükség van rá. Az emberek szakemberek; ez az, amire ott vannak. Meg kellett használnod őket. Megértettem, hogy kényes pillanatban tartok, de menekültem az én népemben, és mindenekelőtt a futballban. Segítségre volt szüksége; beszél arról, hogy „szélén”, „kiszolgáltatott”, „rémülten áldozatul”. A csapattársak nem tudták. Azt sem mondta nyilvánosan. Most egyfajta katarzis vagy esetleg egy bezárás van. Korábban beszélt Newtonról, de nem arról, hogy mi az alatta, milyen jelentős volt ez a pillanat. Mi lett volna belőle anélkül? Mi van, ha Spanyolország nem nyerte meg a világbajnokságot?Ez nem glib kérdés.

Annak ellenére, hogy vonakodva határozta meg, mit Unibet szenvedett „depressziójának”, könyvében van egy szakasz, amelyben Iniesta azt írja, hogy „megértheti”, hogy az emberek hogyan „elköteleznek” egy „elkötelezettséget” locura ”: hogyan tudnak„ őrültek ”,„ őrület ”cselekedetek végzése. Mire gondol? Ebben az összefüggésben hatalmas szó, ijesztő és kényelmetlen: a mentális egészség kényes lehet, a kétségbeesés legyengül és a következmények rettenetesek.

„Ha nem igaz, akkor olyan pillanatokat tapasztal, amelyek hatással vannak rád, ami aggaszt téged – mondja Iniesta.Szavai – te imponen respeto – az egyszerűsített fordítást megcáfolják, de félelmet jelentenek, hogy a helyzet nagyobb, mint te, túl rajtad, nem teljesen irányítás alatt. „Ezek nehéz, kényelmetlen pillanatok [de], hogy onnan menjenek át bizonyos szélsőségekig” – mondja, „… igen, minden esetben sajátos sajátosságai…”

„Vannak pillanatok, amikor az elméd nagyon sebezhető . Sok kétséget érzel. Minden ember más, minden esetben. Amit megpróbálok megmagyarázni, az, hogy Unibet gyorsan megy a jó állapotból, hogy rosszul legyél.

„Soha nem értem el azt a pontot, hogy mondtam:„ Én feladom ”. Megértettem, hogy kényes pillanatig tartok, de menekültem az én népemben és mindenekelőtt a futballban. Soha nem éreztem, hogy nem akarok tovább játszani.Tudtam, hogy egy nap előrelépni fogok, talán a következő, ami három, majd öt…ez egy folyamat, és ez az, hogyan lehet legyőzni. Facebook Twitter Pinterest Andrés Iniesta Barcelona 2-0 győzelmét ünnepli a Manchester United ellen a 2009-es Bajnokok Ligája döntőjében. Fénykép: Claudio Villa / Getty Images

„Az emberek különböző lényekként látják a labdarúgókat, mintha Unibet érintetlenek lennénk, mintha semmi sem történne velünk, de mi emberek vagyunk. Természetesen kiváltságosak vagyunk, de a tárgyakban ugyanazok. ”

Ugyanaz? Vagy talán még rosszabb is? Megnehezíti-e az expozíciót, a nyomást, a versenyt és a végrehajtás szükségességét, a nyilvános profilt? És kevés munkahely állít elő olyan fiatalokat, akik fiatalok. A válasz gyors: „Nem vagyunk mártírok” – mondja Iniesta. „Sokan cserélnének velünk.Minden munkának nehézségei vannak. Minden alkalommal, amikor apám, egy építő, felment az állványra, leeshetett volna. De elfogadja ezt a kockázatot; neki muszáj volt. Vagy a tehergépkocsivezető, vagy bármilyen munka… a labdarúgó tudja; nyomással, kritikával, erősnek kell lennie. Meg vagyok győződve arról, hogy sokan nem csinálnák.

Iniesta otthagyta magát, hogy csatlakozzon Barcelonához, mint egy 12 éves, és egyedül sírt egy sarokban. Azt mondja, életének legrosszabb éjszaka volt az első, amit La Masiában töltött, míg szülei visszatértek Fuentealbillába, Albacete-ba egy Ford Orionban, amely Unibet folyamatosan bontott.

„Szerencsénk vagyunk, hogy focisták legyünk; azzal a szándékommal, hogy elmagyarázom, hogy ez a rossz pillanat nem az, hogy az embereket „rossz dolognak” mondják, messze attól. Csak a [futballista] életének, az érzéseknek, a nehézségeknek az elemei olyanok, mint bárki más.Így van az emberek élete. Nem hiszem, hogy kivétel lenne. Ez egy barbariedadnak számít – ez egy hatalmas összeg -, hogy az első csapathoz juthasson, és még több maradjon ott. Egész életemet Barcelonában töltöttem, 12 éves koromban éltem. De egy futballista vagy, aki egyben akarsz lenni, így nem számít, mennyire öreg vagy. ”

Majdnem egy éve olyan volt, mintha nem lenne az ő identitása. Dél-Afrika elhozta, és idehozta; Iniesta elismeri, hogy lehetővé tette Unibet számára, hogy „újra érezze magát egy labdarúgónak”. Facebook Twitter Pinterest Andrés Iniesta a Hollandiával szemben megnyerte a célt, hogy biztosítsa az első világbajnoki címet Spanyolországban.Fotó: Matthew Ashton / Corbis a Getty Images-en keresztül

Néhány labdarúgó: Barcelona kapitánya, univerzálisan megcsodálta, akinek Lionel Messi azt mondja, hogy ha van egy probléma a pályán, az a dolog, amit leginkább szeretne. közel van Andréshez. Több mint 30 cím nyertese; két háromszög; minden trófea ott van; 2006-ban európai kupa-győztes (bár elismeri, hogy Frank Rijkaard a döntőbe, amelyet a padon kezdett, „nem ül egyáltalán jól”), 2009, 2011 és 2015; Európa-bajnok 2008-ban és 2012-ben; Világbajnok 2010-ben, a gólszerző ennek a célnak.

És nem fog megállítani. 32-kor, már nem játszott a Xavi Hernández mellett, és Barcelonával stilisztikusan, közvetlenebbnek tűnhetett volna, hogy Iniesta karrierje közelebb húzódott.Talán megjelent a természetes áldozatnak; ehelyett élvezi ezt, Unibet mint soha. Középpontjává vált minden értelemben, egyfajta Iniesta és Xavi.

Az őt meghatározó tulajdonságok nem csökkentek; a játék az intuitív. Felismerhető, hogy: összegyűjtötték az ellenfelek által körülvett, nagyobb és nagyobb számú fotót. Majdnem olyan, mintha szándékos lenne, befogadná őket, még akkor is, ha tiltakozik: „Én inkább egy, mint ötöt!” – magyarázza: „Soha nem láttam, hogy kicsi a hátránya; mindenkinek megvan a maga tulajdonságai. Ne kérdezd meg, hogy megvertem egy srácot, aki 1,80m-re van a levegőben: kérj, hogy tegyen más dolgokat, amiket jobban csinálok, mint ő. Facebook Twitter Pinterest Andrés Iniesta az Euro 2012-nél többet ér, mint Olaszországban.

„A legtöbb dolog belsejéből származik, intuitív; ez az, ahogy én vagyok. Taktika, stratégia van, de a labdarúgást valami kiszámíthatatlanná válom, mert egy Unibet Magyar ezredmásodpercben kell dönteni. Ha a labda jön, és van valaki mögötted, nem gondolok: “Elmegyek, vagy igaza van?” Én csak megyek, és jön le…nos, néha nem. ” Read more info

A szobából a barátja hallgat. – Mindig van – kiabál, nevet. Iniesta egy kicsit megerõsít és egy másik irányba vezet.

„A dolgok kicsit megváltoztak, de a lényeg mindig ugyanaz lesz” – mondja. „Minden fejlődik és a változásoknak időre van szüksége: szeptemberben [2014-ben] sem játszottunk, mint a berlini 2015-ös döntő [végső] -ében.A stílus a játékosok terméke; használnod kell [Messi, Neymar és Suárez], és talán a középpályásnak több pályája van, hogy fedezze őket, de nem vagyok olyan, aki csak egy bizonyos stílust vagy rendszert játszhat. A tavalyi év volt az egyik évszak, amit leginkább élveztem. Biztosan kitörtem a kilométeres rekordomat, de ez nem összeegyeztethetetlen a stílusommal. ”

A Luis Enrique-nál fennálló egyensúly azt mutatja, hogy egy magas és egy kettős. Most, amikor újabb szezont kezdnek, egy ismerős arc áll előttük a Bajnokok Ligájában: az Iniesta emeletes plakátjait nézte. Az edző, aki megváltoztatta a klubot és megváltoztatta karrierjét – és akinek Iniesta karrierje is megváltozott. Barcelona, ​​szemben a Manchester City-vel: nem az a döntetlen, amit akartak, de most jobb, mint egy kiesés.És az összejövetel kedves lesz.Pep Guardiola olyan radikális, aki tökéletesíti ötleteit a Manchester City-ben Xavi Hernández Bővebben

Két Guardiola játék után 2008-ban Barcelona nem nyert, és a nyomás hatalmas volt. Miért választották ezt a kezdőt José Mourinho felett? Egy nap kopogtattak Guardiola ajtaján. Iniesta volt. – Menj, uram. Ragyogóan képzünk véres edzést, – mondta. – Kapcsolódást éreztem. Amikor a dolgok belülről jönnek, tudod, hogy valódiak. Úgy éreztem, hogy úgy, mint ahogy azt meg kellett volna mondanom neki, támogatni kell őt. hogyan volt a menedzser.Addig nem volt ilyen meghatározott stílus és azonosítottam vele. Mindent megváltoztatott, és erre szükségünk volt.

„Azóta, ha figyelsz, vannak más dolgok, amiket más edzők vállaltak, amit addig nem tettek: a központi védők jönnek, hogy játsszanak, vagy a teljes -backs. Húzza tovább a forgócsapot, hogy elkezdje [mozog]. Az üléseken, ahelyett, hogy a két belsejébe érkezett volna, tovább lépett előre a következő hullámra, támogatva a játékosokat magasabbra, Unibet sportfogadas átadási lehetőségeket kínálva. Csak eddig jöttél; nem mehetsz el ezen a soron – mondta Iniesta, és a kezével jelzi a korlátokat. – És ők nézik, hogy biztosak legyenek, vagy kúpok jelennek meg [a határ].Facebook Twitter Pinterest Pep Guardiola és Andrés Iniesta újraegyesülnek, amikor Barcelona a Manchester City-vel találkozik a Bajnokok Ligájában. Fénykép: Alvaro Barrientos / AP

„Mindezeket az ötleteket az ülések korai szakaszában fejezték ki. Vagy a labdára gyakorolt ​​nyomás a birtoklás elvesztése után… Vannak fúrók, ahol, ha az ellenzék hat passzot játszik, anélkül, hogy elkapná őket, kap egy pontot. ”Vagy a kapus? – Igen, mindig fontos volt számunkra, egy másik játékos: amikor a labda mélyen jön ki, attól függően, hogy az ellenfelek egy-két [előre] vannak-e, a kapus játszik. Lehetővé teszi számjegyes fölényét. ”A művész: Az Iniesta-t a Headline 2016. szeptember 8-án teszi közzé.

Joe Hart már rájött erre.De vajon Guardiola filozófiája működik-e Manchesterben? „Pep tudja, hogyan kell alkalmazkodni, és biztos vagyok benne, hogy Angliában fogja ezt tenni” – mondja Iniesta. „Ő is olyan személyzettel rendelkezik, mint Mikel Arteta, aki segít a folyamatban, aki ismeri a bajnokságot.

„ A város jól aláírt és nagyon versenyképes csapattal rendelkezik. Jól ismerem Nolitot, mert csapattársa volt itt Barcelonában és Spanyolországban. Nagyszerű kezdete volt, és remélhetőleg folytatódhat. Csodáltam David Silvát évek óta: szerintem kivételes. A játékosok napról napra tanulnak, tapasztalatból, csapattársakból és vezetőkből. Sokat tanultam Pep-szel; segített nekem javulni, és ugyanezt teszi a városban. ”

Mindenekelőtt azonban Guardiola azt akarta, hogy Iniesta Iniesta legyen, nem utolsósorban azokban az hónapokban, amikor nem volt. Mert amikor Iniesta maga, egyedülálló.Fuentealbilla barátaival nem ugyanaz, mint a 98 000-es rajongóval rendelkező Camp Nou – mondja „Ha csak” -, de míg a színpadon megemlítjük a nyomást is, néhány dolog marad. – Mit csinálok a stadionban, az iskolai játszótéren tettem – mondta Barcelona kapitánya. „Amit 12-én csináltam, még most is csinálom.”

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: