Pep Guardiola megtanulja, hogy csak akkor fogadja el a rajongókat, ha énekelnek

A két férfi melegen átölelte egymást az edzőpálya előcsarnokában, majd észrevette, hogy szinte azonos módon öltözöttek, az egyetlen ember vékony bordázott nyakát visel. Bizonyos hasonlóságok alakulnak ki a város és az Arsenal között is. Guardiola megérkezett ebbe az országba, amely egy bizonyos színvonalat szeretne beállítani, de most már sokkal világosabb elképzelése van arról, hogy miért csodálja meg az Arsenal oldala több mint egy évtizede.Míg a Watford feletti győzelem legalábbis visszahúzta a helyes utat, és egy ritka, tiszta lapot tartalmazott, hogy ösztönözze a védelmet, a Leicesterben és a Chelsea-nál mégis elért átfogó vereségek olyan közel voltak, mint a Guardiola valaha Jamie Vardy kalapos trükk vezet a Leicester lebontásához a Manchester City-nél. További információ

Természetesen a Guardiola más terveket is tartalmaz a „győzelemre” – „ha hagyja, hogy Arsenal játsszon nagyon jól játsszon ”- mondja, pontosan úgy hangzik, mint az Everton kollégája és egykori barcelonai csapattársa -, de a városi vezetőnek kell keresnie a hosszú golyók, a második golyók, a légi bombázások és az angol játék minden más aspektusát. az elmúlt hetekben katalógusba sorolta.

A Guardiola nem panaszkodik, fontos megérteni.Munkáltatói aggódhatnak abban, hogy az új emberük rosszul felszerelt, néha kevésbé kifinomult gameplánokkal szembesült, mint amit Spanyolországban és Németországban ismert, de Guardiola elfogadja, hogy gyorsan kell tanulnia és gyorsan alkalmazkodnia. „Olyan fickó vagyok, aki nagy nyomást gyakorol, de itt nem szükséges” – mondja. „Meg akarod próbálni bejutni a második vagy harmadik labda után, de itt nem engedélyezett. A második vagy a harmadik labda hosszú golyó lesz, így fel kell készülnie arra, hogy megvédje.

„Megállapítottam, hogy Spanyolországban és Németországban nem mindig működik Angliában. Ebben az országban fontosabb a második labda irányítása [a hosszú golyó után]. Ez a kulcs. Ez soha nem történt meg velem, de most itt élek, meg kell majd alkalmazkodnom.Az alapelv nem fog megváltozni, ha az ellenfélnek megvan a labda, amit meg kell nyerni. Azt hiszem, tudok alkalmazkodni, de ha nem tudok csak megbocsátani. ”Arsenal tudja, hogy szándéknyilatkozatot kell tennie a Manchester City-ben.

Elmondható Arsène Wenger, bár mások nem eléggé érzik magukat, de még mindig azt mondja, hogy sajnálom. Vagy hibáztatva a játékvezetőt, akármi is legyen. A Guardiola a legnagyobb tiszteletet fejezi ki az európai futballban sokszor találkozott vezetővel, bár nem nehéz megérteni, hogy Wengernek miért kell mindig megmagyaráznia magát a saját rajongóinak. – Nem hívom ezt tiszteletlennek – mondja. – A futball ilyen.A rajongók fizetik a jegyüket, hogy menjenek egy show-ra, és ha nem tetszik, vagy nem elégedett azzal, ami történik, szabadon fejezhetik ki érzéseiket. Ezt el kell fogadnia. Ha nem fogadja el, lépjen tovább vagy lépjen vissza.

„Jó eredményt kell tennie a futballban. Itt van egy dalom a Manchester City-ben, de ha nem nyer, akkor már nincs dal. Nyerni kell. Akkor az emberek csak édes dolgokat mondanak a menedzserekről. „20 év múlva nem fogok képezni” – mondja Guardiola. „Az Arsenal és az, ami a Manchester United-ben történt a Sir Alex Ferguson-tal, kivétel a világfociban.Ahhoz, hogy ugyanabban a klubban maradjon, egyértelműnek kell lennie az ötletedben, boldog, ahol tartózkodik, és teljes bizalommal töltse el az elnököt. – Arsène büszke legyen arra, amit elért. Megnyerte a címeket, ezt nem szabad elfelejteni, és amikor megérkezett a Gunners-hez, nem volt különleges csapat. Ő adta a klub sikerét és új identitását, és néha sokkal fontosabb, mint a nyertes címek, de el kell ismernem, hogy nem szeretnék 20 éve maradni. Mindenki más, és én inkább az új dolgokat sportfogadas online szeretném megpróbálni.Az otthoni szempontból csak kár, hogy kulcsfontosságú szereplőik közül sokan nem állnak rendelkezésre. A Sergio Agüero és Fernandinho a Chelsea-játék végén még mindig leállnak, míg Ilkay Gundogan határozatlan időre tűnik ki, miután újabb súlyos térd sérülést okozott Watford ellen. Legalább Yaya Touré visszatért a középső fedélzetre és egy másik barcelonai linkre.

Guardiola aláírta Sánchez-t Barcelonának, de elismeri, hogy Wenger most már a legjobbat hozta ki belőle. „Jelenlegi helyzete csatárként tökéletesen illik hozzá” – mondja. „Ő egy osztály, osztályjátékos, de Barcelonában talán nem sokat segítettem neki, ha széles körben játszottam.”

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: