Jupp Heynckes tagadja a Unibet komplexumot, de „hatékonyság” -ra szólít fel

Ehelyett a menedzserük azt állította, hogy a magyarázat egyszerűbb volt, mint: a gyakorlatban egy döntetlen lett.Heynckes azt mondta, hogy nincs mód arra, hogy helyreállítsa a büntetések nyomását és feszültségét, és elutasította Franz Beckenbauer javaslatát, miszerint a Bayernnek van egy „összetettje”, amikor a Real Madrid-ról van szó, de felkérte az oldalait, hogy „belső békét” keressen, ahogy Spanyolországba érkeztek A május 26-i Bajnokok Ligája döntőjét szeretné elérni. A barátságos Barcelona alacsony kulcsú La Liga címét nem szabad alábecsülni | Sid Lowe Bővebben

„Mindenki látta, hogy legyőztünk két offside gólt” – mondta Thomas Müller, de a klub tiszteletbeli elnöke azt javasolta, hogy lehet más magyarázat. „Soha nem lesz idő, amikor ilyen könnyű legyőzni őket; nem voltak ragyogóak ”- állította Beckenbauer három unibet bónusz nappal ezelőtt. “Attól tartok, hogy van egy komplexum Madriddal.”

A másik jelentős probléma a sérülések: Jérôme Boateng, Arturo Vidal, Arjen Robben, Kingsley Coman és Manuel Neuer nincsenek.

„A közelmúltbeli veszteségek nem játszanak szerepet, mert nem voltam az edző, és holnap egy másik csapat a tavalyi évtől” – mondta Heynckes. „Mindannyiunk számára, hogy mit mondanak mások, nincs jelentősége – még akkor is, ha ez az elnökünk.Ebben a szezonban megmutattuk, hogy sikeresek lehetünk a közeli játékokban, és holnap nagyon nehéz lesz számunkra, de azt hiszem, ez is a Real Madrid számára lesz.

„Sok tapasztalataim vannak, nemzetközi akik sikeresek voltak, és itt jöttünk, hogy megragadjuk az esélyünket. Szembe kell néznünk egy olyan csapatsal, amely két év múlva bajnok volt, háromszor négy év alatt, és megszoktuk a nagy játékokat, de soha nem adunk át, és szeretnénk a döntőben lenni. A hit hegyeket mozgat. Ha meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor tehetséget, jó játékosokat, szerencsét kell tennie a döntetlenben, és bizonyos unibet fogadás bónusz pillanatokban a megfelelő játékvezetőt. És hatékonyabbnak kell lennünk. Madridnak két, talán három esélye volt, és kétszer szereztek. Játsszunk úgy, ahogyan szoktunk játszani. 88 gólt szerzett a bajnokságban.A kitűzött célok szörnyű hibák voltak – nem az, hogy rosszul szervezett vagy túl nyitott voltunk. Mindig gólt és holnap kellett. Minimálisra kell csökkentenünk a hibákat.

„egyensúlyt kell biztosítani a támadás és a védelem között. Még ha képregénynek is hangzik, belső békét kell találnunk, az egyensúlyt 2013-ban. Azt hiszem, most egy jobb csapatunk van, de ezekben a nagy játékokban vezetőkre, emberekre van szükségünk. Ez a nagyszerű játékosok művészete. ”

Müllernek azt mondták, hogy soha nem szerezte meg Madridi ellen, és hogy Robert Lewandowski az első szakaszban nem tudott pontot szerezni Bayernnek. – Ha nem nyer, az emberek mindig bűnbakot keresnek. Ha nem találunk eredményt, az emberek Lewandowskit nézik. De 28 gólja van, és vitathatatlan, nagy csatár.Ronaldo sem ért el az első játékban – mondta. – Nem tudtam, hogy nem szereztem volna meg Madridot. Talán ez az extra motiváció, de a személyes statisztikák nem érdekelnek sokat; ha az eredmény jó, anélkül, hogy én pontozom, finom. Habár nem lenne rossz a pontszám. ”

Zinedine Zidane ugyanakkor megígérte, hogy Madrid támadni fog, és nem törekszik arra, hogy megvédje a vezetést, még akkor is, ha Sergio Ramos azt állította, hogy a legfontosabb tényező lenne. védekező súlyosság ”, és hogy az ellentámadás kulcsfontosságú lehet. Annak ellenére, hogy Isco valószínűleg hiányzik és Dani Carvajal sérülést szenvedett, Zidane azt mondta: „A Bayern nagyszerű csapat, és meg fog menni.Ki kell mennünk, hogy nyerjünk, hogy minél hamarabb szerezzünk, anélkül, hogy egyáltalán visszalépnénk, anélkül, hogy megpróbálnánk megtartani a játékot, vagy semmi furcsa. ha tudná, Bayern egykori madridi középpályása, James Rodríguez azt mondta: „Mindent 11-et veszek.”

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: