Harry Forrester késői célja biztosítja a Betclic szűk győzelmét Dundee ellen

A Rangers 90 percet idegesített, mivel Dundee egyre nagyobb biztonságban részesült védekező játékukban, miután a házigazdák nem tudtak élénk élményben részesülniük.

A látogatók is jó esélyeket teremtettek, Tom Hateley két szabad -kicks elmentette, és Marcus Haber hiányzott egy szabad fejlécet.

Rangers újabb felszerelést talált az Betclic bónusz utolsó 15 percben, de Martyn Waghorn nem volt elérhető bordás sérülés miatt.

Azonban Joe Dodoo a jobb oldali lábához fordult a bal szárnyon, és egy keresztet szállított, amelyet a Forrester helyettese a távoli sarokba pillantott.

Rangers, akik a harmadik helyen maradnak megkezdte a korai kezdeményezést, és néhány nyílást hozott létre az utolsó harmadban.

Joe Garner volt a fellépés középpontjában.A csatár egy jó kör után csavart egy lövést, és 30 méterrel átölelte, mielőtt az átlós labda majdnem Kenny Millert találta.

Scott Bain megmentette Jason Holt-tól, mint a korábbi Hearts férfi és középpályás Josh Windass költözött jó hatással van. Kevin Gomis Dundee védője jól sikerült, hogy megtisztítsa Holt veszélyes labdáját a hat yardos dobozon, mielőtt megakadályozná, hogy Garner meggyőző megpróbáltatást kapjon a Windass-tól. a félig haladt és gyorsan egymás után kétszer is fenyegetett.Hateley egy szabadrúgást kapott, mielőtt a sarokpontja Haber teljesen el nem jelölte volna, de a kanadai csatár a fejlécét bolyongta.

Bain a félidő közepén Betclic fogadás bónusz mentette meg a Windass-ot, de Rangers egyre nehezebb volt megtörni a látogatók az intervallum után leálltak, és az otthoni rajongók megmutatták a frusztrációt, amikor Mark Warburton döntését hozta a Windass felszállására.Barrie McKay eljött.

A látogatók különösen jól termették a Wes Foderingham-et, hogy jól tegyék át Hateley szabadrúgását, mielőtt az egykori Motherwell-féle férfi találta volna Gomót a másiktól, de a francia védő nem tudta irányítani Clint Hill ezt követően meggátolta, hogy megakadályozza, hogy James Vincent átalakítsa Haber alacsony keresztjét, miután Haber vállat vont az Andy Halliday-től. . Bain megtagadta Holtot egy ragyogó búvárkodással, miután Dundee elvesztette a labdát a dobozuk szélén, Garner hüvelyknyire volt a Dodoo keresztjével, és a kapus újabb Betclic sportfogadás bónuszok tisztességes mentést kapott a Halliday szabadrúgásából.

Dundee úgy nézett ki, mintha a vihart idegesítette volna, de Forresternek volt végső szava.

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: