Unibet fogadások az interneten

unibet fogadások az internetenGyere a 2612-es számban, itt az idő. Újra.Usain Bolt, a férfi, aki örökre a vállát viseli a sportolást, és most is uralkodott, hogy Brazíliát lenyűgözte a sportról, a történelmi tripla Unibet dupla lehajlással felhúzta a függönyt, de lassú kezdettel, de kényelmes befejezéssel.

Az előző napi olimpiai stadion tömegéhez hasonlóan Bolt-nak időbe telt, hogy elinduljon, de végül ő várta a 100 méteres előadást Justin Gatlinnel, amely egy olyan játék egyik csúcspontja lesz reményei megerősítik örökségét.

A brazírozott élettel üdvözölték és szinte teljes állomásokat fogadtak el, amelyek az IAAF elnökének, Sebastian Coe-nak, sokkal Unibet boldogabbak voltak, mint csütörtökön, Bolt elismerte nyilvánosságát, felemelte az ujját az ajkához, és leállt az üzletbe.

“Nem volt a legjobb kezdet. Lassúnak éreztem magam.Nem szoktam vezetni ezt a korai bajnokságot. Remélhetőleg holnap kijutok, és sokkal jobban Unibet érzem magam, sokkal simábban “- mondta, miután megnyerte a hőségét 10.07-kor, a negyedik leggyorsabb idő a kvalifikációban.

Mindazonáltal hirtelen mindenkinek , Coe-tól a figyelő önkéntesekhez és a tömeghez, mosolygott. Ahogy elindult a média jelenlétében, ami minden alkalommal megnégyszereződött, Bolt hozzátette: “Jól érzem magam, boldog vagyok. Most a végrehajtásról van szó, és a döntőben a helyes megoldás. Néhány gyors elődöntő lesz. ”

A leggyorsabb selejtező, a verseny ezen szakaszában érdemes volt Gatlin.Az amerikai, aki a tavalyi pekingi világbajnokságon kétszeresen tiltakozott Bolt Unibet megmentőjévé, aki egy töredékkel elvesztette a versenyt, szintén örömmel fogadta.

“Könnyű volt, ember. Ellenőrzött a verseny elejétől, erős maradt. Úgy érzem, a legjobb, hogy minden szezonban van “- mondta 10.01 után egy olyan versenyen, melyben az utolsó 20 méteren lelassult.

Elkerülhetetlenül ismét megkérdezték Gatlint az amerikai csapatáról, mate Lilly King hozzászólásai a múlt héten. A medence újabb sportos hidegháborújának emelkedő Unibet retorikája közepette a király nem csak az orosz rivális Yulia Efimova, hanem a saját csapattársait sújtotta.

“Azt gondolom, legyen a csapat?Nem kellene – mondta. “Ez csak valami, amit meg kell tenni a kőbe.”

Egy eddig megnyugtatott Gatlin, aki nem reprodukálta az elmúlt szezon következetes kiválóságát, de még mindig hiszi, hogy nyerhet, kissé megmerevedett.

“Nem is tudom, ki a Lilly King. Ő úszni, és nem nyomon követni a pályát, ezért nem aggódom. Bízom a saját politikáimban “- mondta a sprinter, aki továbbra is osztja a véleményt Unibet azok között, akik azt hiszik, hogy szolgálta idejét és azokat, akik sörték az ő jelenlétében.

” Usada nagyszerű munkát végzett, Wada nagyszerű munkát végzett. Visszajöttem, és megtettem, amit tennem kell.Keményen dolgoztunk, mint mindenki más “- tette hozzá. Mindkét Bolt, aki oly gyakran jár az olimpián, mint a sérülések hátán (ezúttal egy hamstring szakadás), de megdönthetetlen az ő hogy Gatlin megpróbál csúcsra lenni, amikor ez számít, és Gatlin Unibet megpróbálják megbeszélni, hogy a 100 méteres leszámolást milyen mértékben befolyásolja a nyáron.

Gatlin, aki túl szoros volt Pekingben, azt mondta, nyugodt volt ezúttal. “2004-ben egy ilyen fiatal srác voltam, nem igazán vártam semmit. A 2012-es visszaérkezés és a dobogó újbóli elkészítése után ez olyan volt, mint egy újraindítás számomra “- mondta. “16 éves koromba, idősebb vagyok és bölcsebb. A szezon végén vagyok, karrierem végére.Jó szórakozást! ”

Az összes többi versenyző, köztük az amerikai Trayvon Bromell, a kanadai Andre De Grasse és a Bolt jamaikai csapattársa, Yohan Blake mind biztonságosan végezték. De csak Nagy-Britannia három sprintje közül kettő állt a vasárnapi elődöntőbe.CJ Ujah 10.13-ban érte el a második helyet, míg James Dasaolu a nyolc leggyorsabb veszteség egyikévé vált, miután 10.18-at futott Bolt hőségében.

“Nyilvánvalóan Usain Bolt ellen mindenkit figyelnek, de nekem Mindig meg kell próbálnom összpontosítani a saját versenyt, és megpróbálni végrehajtani “- mondta. “Nem jöttem ki túlságosan a blokkokból, de a futam második fele erős volt, így tudom, hogy biztosan Bet365 több lesz, ha el tudom szerezni a verseny első részét.”

Csalódás volt James Ellington számára, aki majdnem kialudt a blokkokból, és nem tudott visszaszerezni. “Nagyon jó formában vagyok, csak elrontottam a verseny kezdetét. Szinte szórakoztam szinte az arcomon.A verseny kezdete gyenge része a versenyen egész évben, 50/50 és néha igazam van, néha nem. ” “És ma, amikor igazán szerettem volna rendben tartani, hibáztattam.”

Miután átment a következő napi versenyre Bolt mellett, Dasaolu ragaszkodott hozzá, hogy ő csak egy másik versenyző. Talán neki, nem a stadion bármely más tagja számára.

read more

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: