Sportingbet online sport fogadás

Sportingbet online sport fogadásA verseny előestéjén a sport vezérigazgatója betiltotta az egyetlen orosz sportpályát a Rio-olimpián.

A hosszú dumpa, Darya Klishina volt az egyetlen orosz sportoló, aki megkapta a Nemzetközi Atlétikai Szövetségektől való különleges felmentés, hogy versenyezzenek, Sportingbet fogadás bónusz miután az ország többi országbeli csapatát betiltották az állami szponzorált doppingdosszié nyomán, melyet Wada két független jelentése dokumentált. A brit Yuliya Stepanova, a sürgető bejelentőt felrobbantották, megerősíti Wada Bővebben

Az IAAF azt mondta, hogy minden olyan sportoló, aki bebizonyíthatta, hogy az orosz rendszert nem tudta bebizonyítani, csak akkor lehet Sportingbet online sport fogadás versenyezni, ha csak az amerikai székhelyű Klishina vette át a tesztet egy lehetséges 68 versenyzőből álló csapatból . A verseny előestéjén azonban az IAAF új információkat kapott, amelyek kivételes jogosultsági státusát visszavonták.Klishina vitatja a döntést a választottbírósági sportágban.

“Tiszta sportolók vagyok és bizonyítottam már már sokszor és Sportingbet minden kétséget kizáróan. “Az USA-ban három éve alapul, szinte kizárólag a szóban forgó doppingellenes rendszeren kívül teszteltem. Olyanok áldozatává válik, akik létrehozták a gyönyörű sportunk manipulálási rendszerét, és bűnösnek találják azt, hogy politikai célokra használják.Mindent megteszek, hogy megvédjem a tiszta képét, mint sportoló. “Ebben a pillanatban nem Sportingbet tudok segíteni, de úgy érezzem, elárult egy olyan rendszer, amely nem a sport tisztaságának és a rang- hanem a sportágakon kívüli győzelmeket keresnek. ”

Alexander Zhukov, az orosz olimpiai bizottság elnöke elítélte az IAAF döntését. “Mindent összevetve mindez úgy néz ki, mint az atlétának az IAAF elítélése” – mondta a ROC által közzétett videóüzenetben. Miután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság úgy döntött, hogy az egyes Sportingbet szövetségeknek kell dönteniük a jogosultságról sportolók és különböző oroszok tiltakoztak tilalmukban a Cas-ban, összesen 268 sportoló nyert versenyben.

Klishina, kétszeres európai beltéri bajnok és aranyérmes a 2013-as Kazai , a floridai székhelyű Floridában született, mivel 2011-ben Sportingbet aláírta az IMG globális sportügynökséggel kötött szerződést.

Az IAAF tavaly novemberben betiltotta az orosz atlétikai szövetséget, miután egy korábbi Wada által támogatott vizsgálat kimutatta, hogy az ország pálya és a terepi programot.

Ez a tilalom júniusban megerősödött, és 67 Oroszországból tervezett 68 fős Rio csapatát az IAAF a múlt hónapban nem támogatta.Klishina volt az egyetlen kivétel, Sportingbet hiszen külföldön él és vonat van, és kábítószer-tesztet végeztek ott, amit az IAAF “hiteles doppingellenes hivatalnak” nevezett.

Az orosz média most bejelentette, hogy összekapcsolódott az állami vezetésű doppingprogrammal, amelyet a kanadai Richard McLaren professzor vezetésével folytatott második Wada-vizsgálat fedezett fel.A jelentésből kiderült, hogy az orosz sportolók több Sportingbet száz pozitív tesztjét, majdnem minden olimpiai és paralimpiai sportot a moszkvai doppingellenes laboratórium 2011 és 2015 között lefedte az orosz sportminisztérium meghívására.

Klishina, aki szintén büszkén modellező karrierje, az elmúlt hetekben alacsony szinten maradt, miután személyes asszonyt kapott az oroszok szociális Sportingbet médiumán keresztül, akik úgy vélték, hogy “árulónak” számít a játékokért, ahol sem az ország színei helyett.

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: