Varför Tottenham kan vara det minst “Spursy” laget i den senaste Bet365 historien

Inte att det här ganska kvalificerar sig som ett. Spurs är fortfarande fjärde i ligan. De spelade bra i nederlag. Det var bara deras andra förlust i 16 matcher, en finmarginalaffär som lätt kunde ha gått på andra sidan hade sagt, Harry Kane andra halvtänk, briljant Bet365 sparad av Kasper Schmeichel, sköt in i stället för att slå baren.

Kanske är den större betydelsen att nederlaget bör tas så hårt, att även små dips i hans lags intensitet borde så ilska Pochettino. Spurs har en sympatisk mini-run av spel i ligan nu, lördagens match hemma till Sunderland följt av matcher mot Crystal Palace, Norwich och Watford.De kommer att ta i sig samma egenskaper som hittills har definierat ett lag som har trumlat med sig utan Bet365 några uppenbara klädskor eller snags och som kanske bara blir bästa Spursy-teamet i bästa möjliga utsträckning Den senaste Spurs historien. Faktum är att även i nederlag finns det många anledningar att vara både optimistiska och genuint intresserade av den här nyemissionen Tottenham. För alla plaudits som kommer att komma deras väg, är Leicester inte den enda Bet365 extraordinära berättelsen som flyter runt bordets topp.

Vid vilken tid vindklockor tinklar börjar skärmen att lösa upp och vi är tillbaka i den omedelbara efterdyningarna av 2013 och sommaren av balen. För två år sedan denna vecka, som fortfarande snubblar genom flödet, limmade Tottenham i en runda av sju nederlag i 14 matcher, inklusive en 5-1 och två 4-0s.En tredje chef på tre år, Tim Sherwood, hade just blivit tillsatt. Klubb och Bet365 anhängare var fortfarande sjösjuk från ett utbrott av överflyttningshysteri som fortfarande är för många synonymt med slöseri, akrimoni och den katastrofala splurging av den guldbilletten som var Gareth Bales slingrande försäljning till Real Madrid. Facebook Twitter Pinterest Gareth Bale underhåller publiken under hans unveiling av Real Madrid 2013. Spelarna som undertecknats av Spurs har, med undantag för Roberto Soldado, antingen lyckats eller sålts till ett bra pris.

Med detta i åtanke är det ännu mer anmärkningsvärt att årets noll för den nuvarande Spurs ascendensen, hoppningspunkten för så mycket av Bet365 det som är bra nu borde vara samma sommar av balen.Som det står Spurs – slösat, fjärde placerat Spurs – är den enda Premier League-klubben i vinst på överlåtelsestransaktioner under de senaste fem åren. Laget är speckled med unga, bosatta spelare. Att ha svalnat mellan Harry Redknapp, André Villas-Boas och Sherwood – chefer som är så annorlunda att de utnämner dem efter varandra är lite som att servera dina spelare en tre-rätters middag med sushi, schweizisk ostfondue och lamm jalfrezi och undrar varför de ser lite lugn ut – de Bet365 har nu landat på den perfekta Levy-bollchefen i den fina, uncomplaining Pochettino.

Lönsam, avgjort, fjärde i ligan. Låt oss möta det här skulle egentligen inte hända alls. För Spurs fans måste frestelsen inte blinka, bara för att fortsätta titta rakt framåt. Och ändå finns det utrymme för lite hushållning här.Framför allt, den Bet365 sommaren av utgifterna – “Bale pengar”, fortfarande stenografi för avfall, panik, chanser slösat – behövs en omvärdering.

Vid hösten hade detta förändrats. Det visade sig att Spurs hade bytt till kung för S Club 7. Avfall! Bungled! Bortkastad! Lamela, Capoue, Soldado, Paulinho och Chadli spelade i 6-0 och 5-0 nederlag mot Manchester City och Liverpool som gjorde för Villas-Boas. Övertygelsen om att Daniel Levy och / eller då teknisk direktör Franco Baldini hade krossat familjen silver i en Bet365 kram med halvhackad moneyball var ganska allmänt.

Som alltid är sanning mindre klar. Nu har de involverade aktörerna alla, med ett undantag, antingen bosatte sig eller flyttat till ett anständigt Bet365 spelbolag bonus pris. Paulinho, den värsta av partiet, såldes till Guangzhou Evergrande för en högfemma-in-the-board 9,9 mkr.Soldado är den verkliga katastrofen, som såldes till Villarreal för en förlust på £ 16m efter 10 ligamål på två år. På plussidan ser Chadli £ 7m bra ut. Eriksen, trots en dålig form, är en hit. Lamela har varit antingen skrapp eller sublim. Han är fortfarande bara 23. På onsdagskväll sjöng Spurs fansen hans namn. Han är en odlare.

I slutet av detta lägger Bale Splurge upp till cirka 70 miljoner kronor tillbringade på Lamela, Eriksen och Chadli. Det är inte exakt bra affärer. Men det är inte £ 50m på Fernando Torres. Det är inte Manchester Uniteds champagne-supernova binge de senaste två åren. Dessutom, som Premier League bästa spelare luras periodiskt till Iberian Old Firm, visar det sig att ingen har lyckats den efterföljande överföringen spenderar så bra.Facebook Twitter Pinterest Mauricio Pochettino har Tottenham fjärde i Premier League, trots onsdagens nederlag av Leicester, och har visat sig vara en resursfull, okomplanterande chef. Foto: Facundo Arrizabalaga / EPA 2009 sålde United United Cristiano Ronaldo och konverterade honom till Antonio Valencia, Gabriel Obertan, Chris Smalling, Bebé, Phil Jones och Ashley Young under de närmaste två åren. I 2014 spenderade Liverpool en Luis Suárez-storlek på £ 75m på Mario Balotelli, Divock Origi, Dejan Lovren, Lazar Markovic och Emre Can. Vilket är verkligen ett mycket dyrt sätt att köpa Emre Can.

Vidare ser Bale Splurge ut som relativt sansig verksamhet. Och det här är bara hur Levy spelar spelet, en kombination av hårda förhandlingar, poäng på löftet, den udda jackpotten, den udda döden.Succeserna, som Dele Alli och Eric Dier, ingår i samma process, följd av misslyckandena. Plus, oavsett orsak – begränsningarna av den nya arenan, de utbildande effekterna av den Bale splurge, akademins frukter – Spurs rekrytering är på en varm sträcka. Faktum är att de nu kan fälla en hel första XI-Form; Trippier, Dier, Alderweireld, Davies; Bentaleb, Alli; Eriksen, Lamela, Chadli; Kane – antingen köpte, blodade eller återförda till klubben i efterbalsåren. Och allt det visar sig på samma pris som en avgående superstjärna.

I slutet av vilken, med lycka, dom eller båda, har den splurge nu mer eller mindre oförklarad. Känslan av en bredare plan, med hälsosammare strukturer som lurar nedan, har kommit fram genom dimma.Tottenham kan eller kanske inte fortsätta att frodas genom slog på vintern till våren. Men de gör det inte längre i återhämtning, inte längre post-Bale, med en klarhet som började röra, paradoxalt nog, samma giddy sommar, en början som kändes vid tiden mycket mer som ett slut.

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: