Nem szabad rendezni a győzelem nagy megjegyzi, Frost

NITRA. Személyiség első fordulóban Slovnaft play-off Tipsport jégkorong játékos lesz belőle HK Nitra Jozef Stümpel. Tapasztalt központ Win 9: 2 MHC Martin hozzájárult egy mesterhármast, és segített egyszer.

„Örülünk, hogy nyertünk. De ez csak az első játék. Mi vezet a sorozat 1: 0 és hisszük, hogy továbbra is a győztes trend” beszélgetés Jozef Stümpel.

szombaton Nyitrán arénában a számláját, és a győztes gólt. bár az eredmény világosan beszél javára hazai jégen, különösen az első negyven perc mereven harcolt.

„ez nem volt egy könnyű mérkőzés. Kaptunk egy kicsit buta gólt 1: 3, de tartozik.Szerencsére szedtünk fel és húzta párbaj győztes vége „, mondja Stump.

Against Martin elérte a harmadik mesterhármast ebben a szezonban. Frost lehetséges törött arccsont

Az első támadás a nyitrai volt az első fordulóban Martin éber. Stümpel s Lukáš Novák és Roman Tomanek együtt rögzített tizenegy pontot.

„Az alapja az, hogy az egész csapat vesz minden mérkőzésen. És akkor tovább csökken támadások,” mondta hokis tapasztalattal a NHL-ben.

A forgatónyomaték 1xbet bónusz harc volt a cél Richarda Mráza 4: 2 Martinčania röviddel előtte elhúzódott gólkülönbség. és voltak kellemetlen.

a negyedik találatot azonban tompította a következő nagy erőfeszítés. „Nem számít, melynek célja az volt a legfontosabb.A lényeg az, hogy nyertünk, „mondta Richard Mráz.

” Ma, hogy Martin tényleg lélegezni, nekem ez akkor esett az eredmény 3 2. A többi mérkőzés, el kell kerülni a kisebb hibákat a védelemben. Nem szabad megelégedni egy nagy győzelem. Más csaták meg kell játszani nehéz az elejétől, mint ma, „tette hozzá.

A szekrényben AS Bratislava ment röntgenvizsgálatok. „Talán van egy törött arccsont,” elárulta. A mérkőzés már elfelejtett

Martinčania, mint egy sor Nyitrai kezdeni a legjobb, de az utolsó harmadában már elegendő ahhoz, hogy ellenálljon a támadások a hazai játékosok. A végső dvadsaťminútovku elvesztette 0: 5

„Az állam 5: 2 és 6: 2 játszották Nitrania nyugodt és könnyedén.Számunkra minden esett, és mindent esett „mondta Dominik Fujerík.

” Az elején akartunk ellenállni a nyomásnak, hogy menjen az ellentámadást. Ha letöltöttük a 2: 3, hittünk a forgalom. Kaptunk hanem egy negyedik cél, és akkor haza minden működött, „folytatta.

A támadó MHC Mountfield megszerezte az első mérkőzés az Arany Sisak a szerző legszebb január célja a Superliga. Az ő célja az 1: 3 ismét között najkurióznejšie év.

Strela elmaradt kék Lakosilovi fogási kesztyű és a korong dokotúľal a gólvonaltól.

„megpróbálunk lőni bárhonnan, ma én esett a kék. Kár, hogy nem tudott több gólt. Mert ez a játék már elfelejtette vasárnap vár ránk a következő, és remélem, a jobb eredmény, „arra a következtetésre jutott Fujerík.

More info: http://bonusz-online.com/1xbet-bonusz

Nem szabad rendezni a győzelem nagy megjegyzi, Frost
5 (100%) 1 vote

  • самый лучший букмекерская контора: