Fraser Forster er glad for å returnere med Bet365 clean sheet og vinne

Fraser Forster kunne knapt ha bedt om en lettere retur. Etter 10 måneder ut med kneskade holdt keeper i Southampton et rent ark og var nødvendig for å få bare én lagring, en rutine stopper fem minutter fra tid, i en enkel seier over Watford.

Den 27-årige -old hadde bare spilt et under 21-spill på forhånd, men sa at han Bet365 følte seg helt komfortabel i en første seier i året for de hellige som hadde vunnet en av de 10 siste spillene.

Selv om Watford var under par seieren var et stort løft for Ronald Koemans lag.Nå 12, et sted i den øverste halvdelen skal være målet, men lederen sa at han fortsatt ville se ned, oppmerksom på at laget hans ikke er immun mot en nedrykkskamp. Forster mener imidlertid at seieren kunne være et vendepunkt. “Jeg følte meg godt, jeg følte at jeg aldri hadde vært borte, for å være ærlig,” sa han. “Jeg har åpenbart jobbet hardt for å komme tilbake til dette punktet. Det er fantastisk å få resultatet. Det er en stor tre poeng og det gir mye tillit fremover for laget, så forhåpentligvis kan vi ta det inn i lørdag og bygge videre på det. “Forster mener at de skuffende resultatene ikke har reflektert forestillingene .Han insisterer også på at lagets ånd aldri vinket og håper en seier Bet365 mot West Bromwich Albion i helgen kan bygge fart. “Vi har en toppleder, og han legger stor tro på laget,” sa han. “Og når du ser tilbake på spillene, tror jeg i de forrige 10 at vi har vært uheldig.” Vi har spilt veldig bra til tider i spill og har ikke det vi fortjente. Det er åpenbart et fantastisk resultat, en god lagprestasjon. Og nå ser vi ut til å prøve å bygge videre på det og få litt fart. »Under hans fravær har Forster gått fra andreplass i spissen av Englands målvakter med Stoke No1, Jack Butland, og tok det posisjon.Han insisterer på at internasjonal fotball ikke er på sin radar, og foretrekker å fokusere på å gjenvinne full skarphet og hjelpe Southampton til å klatre på bordet, selv om det naturlig er et sted i Roy Hodgsons lag for European Championship fortsatt et langsiktig mål.

“Selvfølgelig er utfordringen for meg å se frem til mesterskapet om sommeren og prøve å utføre så godt jeg kan, og prøve å komme tilbake i denne Bet365 oppstartsbonus for nye spillere truppen, så vel som å spille inn-week-out her” han sa. “Det er mange positive til å se frem til. Jeg er bare glad for å være tilbake å spille.

“Jack har åpenbart vært i gang med å spille med England under 21 år. Han er en topp keeper og det er det som sporer deg for å være bedre – å ha den konkurransen. Jeg tenker egentlig ikke på England i minuttet. Jeg har nettopp kommet tilbake.Jeg har spilt et første lagspill. For meg er det bare et tilfelle å jobbe så hardt som jeg kan for Southampton og se hvor det tar meg. “

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: