E timpul să-i dăm jos pe Koukala, spune squatterul lui Mekbib

Daniel Mekbib, amintiți-vă acest nume. Curând el poate conduce squashul ceh. Puțini jucători din țară pot spune: “Am învins în meciul de campionat al lui Jan Koukal.” El a făcut – 3: 1 pe seturi. “Acest rezultat îmi dă un optimism. De-a lungul ultimilor trei ani am Honza performanța lor cât mai aproape aș dori să profite de Republica“, 22, intenționează să Mekbib.

În cazul în care ambele proceda conform planului, deținătorii de 15 titluri de campion lovit în semifinale. „Anul trecut am terminat a treia republică, acum aș vrea să cel puțin repeta“, nu face nici un secret Mekbib.

„Dar aș prefera să câștig. Și în acest caz, trebuie să-l înving pe Honza. De aceea nu decid dacă deja vin la semifinale.Este minunat ce a făcut, merită să fie recunoscută, dar cred că este timpul ca noi și cei mai tineri să câștigăm. Nici unul dintre noi nu ar fi Honza pare rău dacă am terminat seria „, rade el.

Astfel de încercări au avut loc mai multe, dar au rezistat Koukal. Astfel, cu excepția anului 2009, când, datorită bolii în combinație cu alergia, a terminat în semifinale. “Are un moral de antrenament excelent, este încă mai bun în Unibet bonusuri case pariuri online mâna lui decât restul. Nu este vorba despre precizie, ci despre tactici “, spune Mekbib. “El se va gândi la o astfel de combinație de lovituri ca să forțeze un adversar la o eroare.Deci, cum se poate în tenis Federer „, compară.

Deci, cum să depășiți Koukal? „Ceea ce este important este răbdarea, atunci când un om în grabă, dacă el a vrut să termine rapid schimbul, pierdeți“ un Mekbib clar al treilea cap de serie. “Trebuie să fii pregătit să-ți petreci destul timp cu el în curte. Strângerea fizică este dificilă, mai degrabă obositoare în mod mental. Jack este încă un jucător mai bun, trebuie să aveți o zi bună și sper că va fi mai rău „, zâmbește campion zece ori juniori ceh în toate categoriile.

Tatal sau este din Etiopia, sa născut în Bruntal, a trăit în Sa întors la studiul managementului sportiv al Universității Masaryk din Brno.El trăiește acum acolo. „În Etiopia, am fost doi, există un peisaj incredibil de frumos, oameni mari, îmi place acolo, dar mă simt ca Republica Cehă, m-am născut aici“, spune Mekbib.

Acum, el ar trebui să fie lider al ambalajului , care are ambiția de a scoate Koukala de pe tron. Înainte de a se uita la regele de squash, el era modelul său, acum trebuie să plătească respect. “Nu am nici o teamă, nici măcar exagerată respect. Acest lucru se va reflecta în joc. Vreau să-l batem pe Honza, este timpul ca un altul să câștige “, repetă el. Ar putea fi un semifinal interesant, ce spui?

Оценить этот пост

  • самый лучший букмекерская контора: